Levering & Verzending


  • Levering

MajaKiddo probeert jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om. Indien het leveringsadres dat opgegeven wordt, fout blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.
 

  • Leveringstermijn

Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakketje verzendkaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje met behulp van pakketpost (bpost). Uw pakket wordt normaal binnen de 24 uur na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. U kan eender welk adres ingeven. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en je pakje kan niet door de brievenbus, dan krijgt u een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan u uw pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor of een tweede levering aanvragen.

Voor Nederland: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakketje verzendkaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje met behulp van pakketpost (bpost). Uw pakket wordt normaal binnen de 3 werkdagen na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. U kan eender welk adres ingeven. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en je pakje kan niet door de brievenbus, dan krijgt u een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan u uw pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor of een tweede levering aanvragen.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoeding ten voordele van de Koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.

Overeenkomstig de wet – kopen op afstand- bedraagt de maximale levertijd 30 dagen, tenzij onderling anders te zijn overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, wordt de Koper hiervan tijdig verwittigd en heeft hij het recht om de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de 30 dagen terugbetaald.
 

  • Verzendingskosten

MajaKiddo heeft het recht haar verzendingskosten aan te passen als dit nodig is. De verzendingskosten staan altijd duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur. Verwittig ons wanneer je meerdere bestellingen in één keer wil laten verzenden. Zo spaar je verzendingskosten uit.

Voor België: Bestellingen vanaf 39 euro worden gratis verzonden. Voor een bestelling beneden dit bedrag, betaalt u 3,95 euro verzendingskosten. Je kan je bestelling ook komen afhalen. Maak dan eerst een afspraak via info@majakiddo.be

Voor Nederland: Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verzonden. Voor een bestelling beneden dit bedrag, betaalt u 6,95 euro verzendingskosten.

Andere: Indien je een pakje wil versturen naar een ander land, kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag verder.