Algemene voorwaarden


De verkoper

MajaKiddo (verder wordt naar MajaKiddo verwezen als zijnde de verkoper) is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer

Het BTW nummer is BE 0599.865.717

Contact:

MajaKiddo
Oude Mechelsebaan 112
3200 Aarschot
0497/71.62.55
info@majakiddo.be

Verkoopsovereenkomst/toepassing

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden. U verklaart hierbij ouder te zijn dan 18 jaar en verantwoordelijk te zijn over uw aankoopdaad.
 

Prijzen en productinformatie


 • Prijzen

Alle prijzen zijn in euro, inclusief 21%BTW en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. De prijs die op de dat van het bezoek vermeld staat op onze website is de geldige prijs.

MajaKiddo houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien na een tijd een al aangekocht product afgeprijsd wordt, kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op de terugbetaling van het prijsverschil.

Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. MajaKiddo is niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn.
 

 • Productinformatie

MajaKiddo probeert de productomschrijving en de foto’s zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven. Informatie over artikelen (vb. maten en materialen), is altijd indicatieve informatie. Kleurschakeringen op de foto kunnen ook altijd licht afwijken van de echte kleuren. Wanneer producten kleiner of groter tailleren dan de standaard, wordt dit in de mate van het mogelijke bij het product of het merk vermeld.

Indien je twijfelt over de maat, de kleur, het materiaal of dergelijke, kan je ons altijd contacteren voor meer informatie.
 

Bestelling

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem geslopen zijn, en blijkt dat een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar binnen de twee werkdagen bericht van. We zoeken dan naar een oplossing: gelijkaardig artikel, andere maat? Een bestelling is definitief  wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt uw bestelling geannuleerd en de artikelen terug aangeboden op de website.
 

Betaling

Betaling geschiedt altijd geheel vooraf en kan gebeuren als volgt:
 

 • Overschrijving

Op het rekeningnummer BE08 6528 4106 0713 op naam van MajaKiddo, Oude Mechelsebaan 112, 3200 Aarschot, België en met de vermelding van het bestel- of factuurnummer.

Voor internationale betalingen: IBAN BE08 6528 4106 0713 , BIC  HBKABE22.

Je bestelling wordt 7 dagen gereserveerd, hebben we na 7 dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug aangeboden op de website. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat.

 • Bankcontact

U kunt uw gegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met Mollie voor een correcte afhandeling.

 • iDEAL

U kunt via onze beveiligde SSL procedure een rechtstreekse connectie maken met je eigen bank via onze provider Mollie, die zorgt voor een correcte afhandeling.
 

 • Cash

Bij afhaling in Aarschot, Oude Mechelsebaan 112, na afspraak via email naar info@majakiddo.be
 

Levering en verzending


 • Levering

MajaKiddo probeert jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om. Indien het leveringsadres dat opgegeven wordt, fout blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.
 

 • Leveringstermijn

Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakketje verzendkaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje met behulp van pakketpost (bpost). Uw pakket wordt normaal binnen de 24 uur na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. U kan eender welk adres ingeven. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en je pakje kan niet door de brievenbus, dan krijgt u een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan u uw pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor of een tweede levering aanvragen.

Voor Nederland: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakketje verzendkaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje met behulp van pakketpost (bpost). Uw pakket wordt normaal binnen de 3 werkdagen na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. U kan eender welk adres ingeven. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en je pakje kan niet door de brievenbus, dan krijgt u een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan u uw pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor of een tweede levering aanvragen.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoeding ten voordele van de Koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.

Overeenkomstig de wet – kopen op afstand- bedraagt de maximale levertijd 30 dagen, tenzij onderling anders te zijn overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, wordt de Koper hiervan tijdig verwittigd en heeft hij het recht om de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de 30 dagen terugbetaald.
 

 • Verzendingskosten

MajaKiddo heeft het recht haar verzendingskosten aan te passen als dit nodig is. De verzendingskosten staan altijd duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur. Verwittig ons wanneer je meerdere bestellingen in één keer wil laten verzenden. Zo spaar je verzendingskosten uit.

Voor België: Bestellingen vanaf 39 euro worden gratis verzonden. Voor een bestelling beneden dit bedrag, betaalt u 3,95 euro verzendingskosten. Je kan je bestelling ook komen afhalen. Maak dan eerst een afspraak via info@majakiddo.be

Voor Nederland: Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verzonden. Voor een bestelling beneden dit bedrag, betaalt u 6,95 euro verzendingskosten.

Andere: Indien je een pakje wil versturen naar een ander land, kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag verder.

Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden over één of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet ‘verkopen op afstand’). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering ervan. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goedertrouw beschreven.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

 • Artikelen die zijn afgeprijsd kunnen niet worden geretourneerd.
 • Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.
 • De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd, ongedragen, ongewassen, voorzien van aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.
 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door MajaKiddo niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
 • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door MajaKiddo
 • Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (excl. Verzendingskosten) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden.

Hoe kunt u retourneren?

Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een mail te sturen naar info@majakiddo.be met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel:

 • Factuurnummer
 • Artikelnaam
 • Aankoopdatum
 • Uw bankgegevens
 • Reden

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat, een andere kleur of een ander arteil, plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop. Kies vervolgens voor de betaaloptie: ‘overschrijving’  en vermeld bij opmerkingen: ‘bestelling retour’.

Retouradres:

MajaKiddo
Oude Mechelsebaan 112
3200 Aarschot
België
 

Een kadobon of kortingsbon gebruiken

Op elke kadobon of kortingsbon vind je een code. Deze code kan je ingeven bij je winkelmandje tijdens het bestellen. Kortingen of kadobonnen zijn slechts éénmaal te gebruiken, kunnen niet gesplitst worden en zijn niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of kadobonnen. De kadobon moet ook meteen in zijn gehele waarde worden opgenomen, eventuele overschotten kunnen niet worden uitgekeerd.

Er kan maar gebruik gemaakt worden van kortingscodes in de periode die geldt voor die bepaalde code. Bestellingen die gemaakt werden voordat de actie (code) van start ging kunnen niet van deze korting genieten.
 

Aansprakelijkheid

De artikelen die wij verkopen worden op onze website zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld, mocht er zich toch een fout  voordoen op onze website dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken (de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op).

De informatie betreffende de producten en de prijszetting, alsook de gedetailleerde orderinformatie, zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.

MajaKiddo aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voorvloeiend uit het gebruik van de producten die worden aangeboden op onze website.
 

 Privacy en persoonsgegevens

Door een bestelling te plaatsen bij MajaKiddo, staat de Koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. MajaKiddo zal de gegevens van de klant niet overmaken aan derden. De Koper heeft voor alle gegevens het recht op inzage en verbetering.